EzRay Air - Nejlehčí intraorální rentgen na trhu

Nejlehčí intraorální rentgen na trhu.
Pro snadnou, rychlou a přesnou manipulaci přišla firma Vatech s rentgenem jehož název je "Air" a přesně tomu i finální výrobek dostál – při manipulaci je vše lehké jako pírko. Samotná rentgenka váží pouhých 2,4kg. Rentgen je ergonomicky designovaný tak, že ho jednoduše nastavíte do jakékoli pozice pro snímkování.
 
Automatické nastavování expozice
Rentgen může sám automaticky nastavit expoziční parametry dle úhlu v jakém se rentgenka nachází, případně můžete zvolit nastavení manuální. Ovládací prvky jsou umístněny přímo na rentgence, není tak třeba odbíhat k ovládacímu panelu. Stačí jen nastavit správný úhel a zmáčknout expoziční tlačítko.
 
EzRay Air
 
 
 
Všechno co potřebujete pro snímky s maximální diagnostickou hodnotou
Velikost ohniska 0,4 mm zaručuje snímky s velkým rozlišením, které umožní naprosto přesnou diagnózu, ať už používáte digitální sensor, nebo filmy.  Čím menší velikost ohniska, tím větší rozlišení výsledného snímku. S EzRay Air budete díky tomu pořizovat kvalitní snímky ve velkém rozlišení a vysokou mírou ostrosti. Rentgenka je uložena v odolném karbonovém pouzdře. Použitá technologie úplně eliminovala olej. Celý rentgen má decentní design s oblými tvary, které pozitivně působí na psychiku pacienta.
 
Rozdíly mezi rentgeny
 
Vatech logo
 
 
Rentgeny v dnešní době mají podobné parametry. Každý z výrobců se snaží vyzdvihnout právě ty, ve kterých si stojí dobře. To je třeba mít při výběru na paměti a nepodlehnout marketingovým lákadlům některých prodejců. Co je v praxi nejdůležitější je, aby rentgen byl vyrobený a připravený pro každodenní intenzivní používání. To znamená, aby byl pro lékaře snadný na obsluhu, lehce nastavitelný do správné polohy a zároveň, aby v ordinaci zabíral co nejméně místa. Velkou výhodou je i snadná kompatibilita, kterou produkty od firmy Vatech představují. Výhodou je, že můžete mít rentgen, senzor a k tomu také i software pro správu snímků přímo z dílny jednoho výrobce, což je velké pozitivum – vše je vzájemně na maximální úrovni kompatibilní.
 
Parametry EzRay Air

Napište nám

Jméno a příjmení / firma: *
E-mail: *
Telefon: *
Váš dotaz:
* - Takto označené položky je nutné vyplnit